Tvedestrand tok sin første seier

Gutter 11 år: Slo Austre Moland 3 – 2

Tvedestrand gutter 11 år åpnet årets sesong med stortap for Hisøy, forøvrig et meget sterkt Hisøylag. Deretter var det nabo-oppgjør mot Flostad. Det ble en spennende og målrik kamp som Flostadguttene vant 10-6.

Tirsdag kveld var det klart for et nytt nabo-oppgjør, denne gang var det Austre Moland som stod på motsatt banehalvdel. Dette viste seg å være to meget jevne lag og spennende ble det.

I 1 omgangen foregikk det meste på midtbanen, det var lite med farligheter foran de to målene. På kampens første skikkelige sjanse tok Tvedestrand ledelsen 1-0, men like etter var gjestene nære utligning, men skuddet strøk stangen på utsiden. 1-0 stod seg til pause.

Etter hvilen ble det like jevnt, angrepene bølget frem og tilbake, ingen av lagene klarte å tilrive seg overtaket. Også i målprotokollen ble det jevnt, omgangen endte 2-2 og dermed klarte Tvedestrand å hale iland seieren med 3-2.

Stor jubel i Tvedestrandsleiren etter årets første seier, det blir neppe den siste…

OP

Blide og strålende fornøyde Tvedestrandsgutter etter at naboene fra Austre Moland var slått 3 – 2 og årets første seier var vel i havn.