Tvedestrand tapte 2 – 7 for Gjerstad

Gutter 13 år: Tvedestrand var nok høyt oppe en en riktig storseier i lokaloppgjøret mot Vegårshei for en ukes tid siden, men det var en vesentlig forskjell i onsdagens oppgjør mot Gjerstad.

Kampen mot Vegårshei ble nemlig spilt som 7’er fotball mens oppgjøret mot Gjerstad var 11’er fotball, med spill på hele banen.

– Guttene er vant til – og gode på – 7’er fotball kan lagleder Jorunn Fagermyr fortelle, men enda har ikke guttene helt taket på det å spille på full bane. Det er da også første sesongen med 11’er fotball, så etterhvert vil nok guttene også beherske dette, det er hun helt sikker på.

Tidlig ledelse

Gjerstad tok ledelsen meget tidlig, men Tvedestrand ble på ingen møte overspilt. De kjempet godt men møtte et sterkt og effektivt Gjerstadlag. Gjestene ledet 4-0 til pause.

De øket også til 5 – 0 før Tvedestrand fikk en redusering ved Harald Torp. Men gjestene slo tilbake, to nye scoringer gav ledelse 7-1, men helt på slutten scoret Elias Sundsdal på et flott langskudd og fastsatte sluttresultatet til 2- 7.

Ingen tvil om at Gjerstad vant fortjent, men kanskje litt for stort etter spill og sjanser. Men Gjerstad var effektive, Tvedestrand hadde også flust med gode sjanser, men det skortet litt i avslutningene. Men det kommer nok etterhvert.

OP

[lg_slideshow folder=»Gutter 13/Kamp 13.06.12/»]

Bilder: Elisabeth Larsen