Tvedestrand fortsatt uten poeng

5.div.: Donn II vant 4 – 1 på Lyngmyr

Heller ikke i årets tredje seriekamp skulle det bli poeng til Tvedestrand. Gjestene fra Donn var så absolutt til å komme på talefot med, men Tvedestrand fikk ikke skikkelig flyt i spillet og alt i alt var det en fortjent seier til Donn.

Hadde sine sjanser

I 1. omgangen hadde gjestene det meste av banespillet, men Tvedestrand hadde vel så store sjanser. Tommy Aas heading var centimeter for høy og traff tverrliggeren og Jarl Abrahamsen hadde en kjempesjanse, men hans heading fra meget god posisjon gikk hårfint utenfor.

– Huff, den skulle jeg satt, var Jarl’s kommentar etter kampen, hadde jeg kunnet heade som Kalle Broms hadde det garantert blitt scoring, sier han smilende og setter kursen mot dusjen.

I stedet ble det Donn som scoret etter en dødball og kunne gå til pause med 1-0 ledelse.

Jarl scoret

I 2. omgangen overtok gjestene mye av banespillet, ispett noen farlige kontringer fra Tvedestrand. Men som ofte før ble den nest siste pasningen altfor upresis og flere meget gode muligheter rant dermed ut i sanden..

Donn øket til 2-0 på et flott angrep og ditto skudd, utagbart for Tvedestrand keeper. Så reduserte Jarl for Tvedestrand, 1-2 og ny spenning. I perioden som fulgte hadde Tvedestrand ett par gode sjanser, men det sviktet i det avsluttende trekket. Da Donn så scoret to raske mål etter vel en halvtime av omgangen var kampen avgjort. Da var hverken forsvarspillet eller keeperspillet av høy kvalitet. To altfor lettkjøpte mål. Resten av kampen kontrollerte Donn og kunne ta en solid 4-1 seier med seg hjem til Kristiansand.

Grane, Arendal neste

På Tvedestrands lag gir vi godkjent til Tommy Aas og Tor Øyvind Nerdalen, til tross for fire baklengs. De ryddet meget godt opp i mange situasjoner. God var også Knut Anders Goderstad og Andre Fatland skal ha for sin innsats på midtbanen.

Neste seriekamp går mot Grane på bortebane. Skal Tvedestrand komme seg bort fra jumboplassen i tabellen er det en kamp som må vinnes. Grane har kapret ett poeng, utrolig nok mot Øyestad, men har ellers 18 baklengsmål på de tre andre kampene laget har spilt. Vi håper og tror at Tvedestrand kan bokføre sin første seier mot naboen Grane.