Tine Fotballskole 2023 ble en SUKSESS!

Tine fotballskole 2023 er over for denne gangen. Det ble 3 dager med masse fotballglede og engasjement. Det var hele 120 barn og 20 instruktører som var samlet på lyngmyr idrettspark. Det var både gutter og jenter i alder 6 til 13. Selv om værgudene ikke var med oss de første 2 dagene var alle barna fornøyde og glade. De lærte nye fotball triks og samarbeid. Jostein Langballe engasjerte de som ville med Keeperskolen.

Den siste dagen ble i tradisjonelle vis avsluttet med fotballturnering og vannkrig. Her fikk vi besøk av Brannvesenet som kom og sprutet med sine vannkanoner.

I år hadde vi en overraskelse på lur, der vi fikk besøk av 3 FK Jerv spillere. Mikael Ugland, Andre Richstad og Torje Wichne hadde tatt seg turen fra Grimstad. Barna fikk lov å spørre og guttene svarte så godt de kunne. Etter dette fikk alle barn hver sitt billett til neste hjemmekamp mellom FK Jerv og KFUM.

Vi håper alle som var med i Tine Fotballskolen følte seg inkludert, kjente på mestring og ikke minst fikk seg nye fotballvenner.

Styret vil rette en stor takk til alle som på en eller annen måte har vært involvert og bidra til arrangementet. Uten dere hadde vi ikke hatt denne suksessen!

Takk til Rema 1000 som sponset oss med god og sunn lunsj alle 3 dagene.

Takk til Sparebank Sør som sponset oss med drikke flaskene.

Takk til FK Jerv som uten tilknytning til Tvedestrand fk, var sporty og tok turen til oss. Takk for billettene til neste hjemmekamp! Dere gledet mange ved å komme på besøk. Håper dere kan henge lagvimpelen vår høyt og huske tilbake til alle smilene og gleden fra barna.

Og en stor takk til Vegard Rakkestad som organiserte Tine fotballskolen 2023!

VI HÅPER PÅ GJENTAGELSE TIL NESTE ÅR!

Med dette ønsker vi alle i Tvedestrand FK en Riktig God Sommer!

-Styret-