Spilte sin aller første kamp for Tvedestrand

Tvedestrand mot Lillesand i 7-års serien. Dette ble virkelig en artig kamp å bivåne.Ingen av Tvedestrands spillere, som bestod av både gutter og jenter, hadde noen gang spilt en fotballkamp. Dette ble debuten, mot et Lillesand lag som hadde spilt kamper tidligere. Innsatsen var der intet å utsette på, de løp det de var kar om, med eller uten ball. Og selv om det plaskregnet smilte de alle som sola. Det var tydelig at de hadde det skikkelig gøy, ekte idrettsglede, og på sidelinjen var foreldre og besteforeldre ikke mindre ivrige. Og det var ingen sure miner overhodet, selv om det trillet inn noen baklengsmål. Hvem brydde seg om det. Det viktigste var at også Tvedestrand scoret, scoret sine to første mål noensinne i en fotballkamp. Unge Adrian fikk æren å bli lagets første målscorer, den andre var Tuva, så målene ble likelig fordelt mellom guttene og jentene. At Lillesand scoret tretten var det ingen som brydde seg om.

Da var det langt viktigere å komme seg bort i kiosken etter kampslutt å få seg en vaffel – og den hadde de unge jenter og gutter virkelig fortjent.

Nå var debutkampen unnagjort og det er ingen tvil om at disse unge spillerne allerede gleder seg til neste kamp – og det gjør vi også – man blir i godt humør av å se slik glede over å kunne være med å spille fotballkamp.

OP

Smørbilde spillere på Tvedestrands lag i 7-års klassen. Og smilet beholkdt de alle, både før, under og etter kampen.

1

Foto: OP