Seier og tap i sesongavslutning

Gutter 13 år : Slo Dristug 7-3 , tap 2 – 7 for Grane
Tvedestrands gutter 13 år har en bra sesong bak  seg, med flere goder kamper både på borte- og hjemmebane. Sist uke ble sesongens  to siste kamper avviklet.
Først var det bortekamp mot Dristug i Åmli.  Tvedestrand leverte en av sine beste kamper mot et godt Dristug lag. Det var  aldri noen tvil om hvor seieren ville havne, Tvedestrand dominerte stort og  seieren på solide 7 – 3 var meget fortjent.
Grane for sterke
I det aller siste oppgjøret var Grane motstander på  Lyngmyr. Dette ble et målrikt og artig oppgjør der Grane dominerte stort,  spesielt i 1 omgangen.
Ledet 3 – 0 til pause, full fortjent, men de burde  kun stått 1-0. Grane’s første scoring kom etter et hjørnespark de aldri skulle  hatt da Granes spiller var sist på ballen, mens det andre målet var en soleklar  offside. Men dessverre fikk dommeren ikke dette med seg.
Tvedestrand hevet seg noe etter hvilen, men  fortsatt var Grane best. Gjestene kom foran 5-0 før Tvedestrand reduserte ved  Niklas Eldrup. To nye Grane scoringer gav ledelse 7 – 1 , forøvrig det ene på et  susende langskudd, før unge Eldrup scoret sitt andre mål for kvelden og  reduserte til sluttresultatet 2 – 7.
På Tvedestrand likte vi best Benjamin Faland,  Harald Torp og keeper Emil Pedersen.
OP
1

Tvedestrands keeper Emil Pedersen spilte en god  kamp, men her er han sjanseløs da Grane scorer fra 11-meters  merket.