Ole Tobias likte best å trene med Start’s Espen Hoff

Ole Tobias Robertsen var en av mange meget fornøyde Tvedestrandsspillere som deltok på torsdagens trening med Starts stjernegalleri i Risør ..

Dette er kjempemoro, forteller Ole Tobias oss på vei til en ny treningsøkt. – Hva har du likt best til nå da ? Ingen tvil, det var skuddtreningen sammen med Espen Hoff, det var kjempegøy og han er favorittspilleren min.

Vi fulgte skuddtreningen og Ole Tobias imponerte både oss og Espen Hoff med sine skudd som føyk i mål mer enn en gang. – Virkelig et godt venstrebein på den gutten, var Espens kommentar.

I en spilløvelse like etter imponerte Ole igjen. Etter en flott scoring feiret han med en imponerende baklengs salto. Da ble Olofinjana så imponert at han måtte ta en reprise av saltoen – og etterpå tok han en ekstra for oss.

Det ble nok utvilsomt en stor kveld for Ole Tobias og alle de andre Tvedestrandsspillerne som deltok. Og på søndag er nok mange av guttene på plass i Kristiansand for å heie Start frem til tre nye viktige poeng mot Stabekk. Det vanket gratisbillett til kampen til spillerne etter endt treningsdyst.

OP

[lg_slideshow folder=»Diverse/Start trening hosten 2014/»]

Skuddtrening med Espen Hoff. Full konsentrasjon for Ole Tobias, det ble en riktig suser som føk i nettet

Ole Tobias imponerte med sin baklengs salto. Her er han på vei rundt og like etterpå landet han støtt.