Årsbeste av Tvedestrand

Trim-serien: Slo Dynamo, Arendal hele 5 – 0

Det har vært litt stang ut for Tvedestrand i høst men på torsdag slo de til med en riktig god kamp, den beste vi har sett denne sesongen.  Anført av Alf Anders Frydendal, som var banens beste, la de raskt et godt press på gjestene. Alf Anders gjorde selv 1-0 på et godt skudd, mens 2-0 målet kanskje var dagens peneste. Innlegg fra Helge Berntsen og ved bakerste stople stupheadet Kai Thomas inn 2-0 målet. Før pause hadde Alf Anders scoret nok en gang, et susende langskudd forbi en noe passiv Dynamo keeper.

Transport etappe

2 omgangen ble ikke spennende, Tvedestrand kontrollerte og dominerte nesten hele omgangen. Per Christen Andersen gjorde 4-0 etter en ferdigscoret pasning fra Kai Thomas. Den samme Kai fikk også gleden av å fastsette sluttresultatet til 5-0, da var gjestenes forsvar totalt utspilt. Tvedestrand har fortsatt fire kamper igjen og det burde være sjanser for flere seire med slikt spill.