Årets første seier for Tvedestrand Trim

Trimserien: Slo Froland Trim 3 – 0 på Lyngmyr

Etter to store tap var det endelig klart for Tvedestrands første seier i årets trimserie. Motstander var Froland Trim og kampen ble spilt i et ufyselig regn og tordenvær på Lyngmyr tirsdag kveld.

Tvedestrand mønstret et meget bra lag denne kvelden og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Vel stod det bare 1-0 til hjemmelaget ved pause, etter scoring av Rune Oland, men det burde vært en langt større ledelse. Vel hadde Froland en meget god keeper, men både Kai Thomas og Jostein Langballe hadde sjanser der det nesten var en større prestasjon å bomme enn å score. Trond Andersen var også frempå flere ganger, men avslutningen ble for svake.

Totalt overkjørt

I 2 omgangen var Tvedestrandsdominansen enda større, da var det kun ett lag på banen det meste av tiden. Den ene sjansen avløste den andre, men enten reddet keeper eller så strøk skuddene like utenfor. Men mål måtte det jo bare bli til slutt.

2-0 kom etter corner, Tellef Sunne møtte ved første stolpe og bare flikket ballen i mål bak en utspilt keeper. Og helt på slutten skulle Trond Andersen endelig lykkes. At det ble en susende scoring er vel å ta hardt i, men han fikk pirket ballen i mål til en sikker 3 – 0 seier. Trond gjorde comeback i denne  kampen og spilte en meget bra kamp, har kondisjon og innsats, men skuddfoten kan helt klart innstilles bedre. Ellers spilte brødrene Oland en god kamp og i forsvaret var Martin Due Tønnesen eneren. Og klarer Tvedestrand å stille med et slikt mannskap fremover vil det garantert bli flere seire i de kommende kampene.